Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vezetékes telefonszolgáltatás
Vezetékes telefon akár 0 Ft-os havidíjjal, vagy 0Ft-os percdíjjal!
Bérelt vonali internet
5Mbps bérelt vonali internet akár havi 17 500 Ft-tól!
Szélessávú Irodai Internet csomagok
Iroda 50 M csomag akár havi 6 000 Ft-tól!
Profi VPS szolgáltatás
VPS szolgáltatás akár havi 5 000 Ft-tól!
Profi Privát szerver
Privát szerver akár havi 8 000 Ft-tól!
Basic VPS szolgáltatás
Pille VPS havi akár 3 000 Ft-tól!
Számlázó program 19 000 Ft + ÁFÁ-tól!
Könnyen kezelhető, áttekinthető, kibővíthető készletkezeléssel és vonalkód olvasási lehetőséggel
Telefonáljon akár nettó 3 Ft-ért vezetékes irányba!
Call Centerünkben vezetékes irányban akár nettó 3 forintért telefonálhat!
A szolgáltatás lehetőséget teremt telephelyek, LAN hálózatok gyors összekapcsolására, hang- és képátvitelre, távoli munkavégzésre és minden az Internet által nyújtott lehetőségek kihasználására.


A szolgáltatás előnyei a hagyományos Internet hozzáféréssel szemben:

  • nincs telefonköltség
  • állandó Internet kapcsolat
  • modemes kapcsolatnál lényegesen gyorsabb letöltés
  • alacsony költségű, ETHERNET (RJ45)
  • szimmetrikus le és feltöltés

A szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a kiépítendő végpont optikai rálátással bírjon valamely bázisállomásunkra. Adott feltételek mellett a kiépítés egy héten belül megvalósul. A telepítést megelőzően műszaki felmérést készítünk, ennek függvényében kerül megállapításra az installáció díja.

Irodaház, Családi ház, Társasházak kiépítése

A szolgáltatás kiépítési munkálatainak megkezdéséhez a közös képviselő irásbeli engedélyére van szükség, mert parabola antennát helyezünk a tetőre és UTP kábel gerinchálózatot építünk ki az épületben. A házak bekötése az előfizetők számának nagyságától függő sorrendben folyik, tehát minél többen vannak annál hamarabb tudjuk Hálózat szolgáltatásunkat eljuttatni Önökhöz. Az árainkból látható, hogy olyan területeken, ahol bérleti díjat kérnek a tetőért - havi 1000 Ft áramdíjon felül -, illetve a továbbszolgáltatásért, nem áll módunkban telepíteni. Kérjük amennyiben lehetősége van rá, keresse fel a közös képviselőt és érdeklődje meg a fentieket, mert tapasztalataink szerint inkább a lakókkal tárgyalnak első körben.

Vannak olyan területek, ahol környezeti, domborzati behatároltság miatt nem lehetséges a szolgáltatás létesítése. Ezek a területek árnyékolva vannak, nincs rálátás Cégünk központjaira, magas fák, épületek, vagy egyéb okok miatt. A fentiek miatt a megrendelés előtt javasoljuk, igényeljen Ügyfélszolgálatunkon előzetes területi felmérést. A kiszállás és a mérések díja: 4500 Ft (nettó ár) Amennyiben telepíthető a rendszer, a fenti összeg, jóváírásra kerül.

Új Végpont kiépítéshez minimum 5 fő kell. (Társasház, lakópark, stb...)

  • 1 fő estén az egyszeri költség: 80 000 Ft / fő
  • 5 fő esetén az egyszeri költség: 25 000 Ft/fő
  • 10 fő esetén az egyszeri költség: 20 000 Ft / fő
  • 15 fő esetén az egyszeri költség: 15 000 Ft / fő

Árak az áfát nem tartalmazzák

Az egyszeri költség azért ilyen magas, mert a stabil és megbízható rendszer beruházási költségei, a parabola antenna, a rádiós berendezések és a kiépítésnél felhasznált egyéb eszközök beszerzési ára magas. Az egyszeri költség ellenére is megéri előfizetni, hiszen éves szinten megtérül az Ön befektetése.

 

 

Érdeklődjön a részletekről!