Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vezetékes telefonszolgáltatás
Vezetékes telefon akár 0 Ft-os havidíjjal, vagy 0Ft-os percdíjjal!
Bérelt vonali internet
5Mbps bérelt vonali internet akár havi 17 500 Ft-tól!
Szélessávú Irodai Internet csomagok
Iroda 50 M csomag akár havi 6 000 Ft-tól!
Profi VPS szolgáltatás
VPS szolgáltatás akár havi 5 000 Ft-tól!
Profi Privát szerver
Privát szerver akár havi 8 000 Ft-tól!
Basic VPS szolgáltatás
Pille VPS havi akár 3 000 Ft-tól!
Számlázó program 19 000 Ft + ÁFÁ-tól!
Könnyen kezelhető, áttekinthető, kibővíthető készletkezeléssel és vonalkód olvasási lehetőséggel
Telefonáljon akár nettó 3 Ft-ért vezetékes irányba!
Call Centerünkben vezetékes irányban akár nettó 3 forintért telefonálhat!
A weboldalak Ügyfeleink egyedi igényei alapján készülnek, nem használunk sablon megoldásokat.

 

A XXI. század számos új kihívás elé állítja az informatikai és internetfejlesztő cégeket. Egyszerre szükséges média és kreatív ügynökségi, internet -média konzultációs és informatikai megoldások terén megbízhatóan jó minőségű termékeket előállítani és szolgáltatásokat nyújtani a mindenkori megbízónak. Cégünk mottója: eredmény-orientáltan, a lehető legmagasabb esztétikai értéket és műszaki színvonalat egyaránt képviselő szolgáltatások és termékek realizálása meglévő és új partnereink számára.

A Weblan. 2004 óta a magyar internet piac ismert szereplője. A cég szolgáltatási skálája átöleli a média és kreatív ügynökségi, grafikai és animációs stúdiói, - és szolgáltatói területeket - melyekről (és melyekben elért eredményeinkről) bővebb betekintést nyerhet honlapunk szolgáltatási, termékismertetői, és referencia oldalain.

Cégünk alapvető filozófiája az ügyfél-orientáltság: egyedi igények magas szintű kiszolgálása, a tömegtermékek korában az egyediség és eredetiség azonosítójegyeivel felvértezett termékek előállítása, kimagasló minőségű szolgáltatások nyújtása. Alapvető célunk magas technikai és esztétikai színvonalú, ügyfélbarát termékek előállítása.

A weboldalak Ügyfeleink egyedi igényei alapján készülnek, nem használunk sablon megoldásokat.

Reméljük, hogy jövőbeli partnerünkként üdvözölhetjük Önt is a visszatérő és állandó partnereink számára már megszokott színvonalú szolgáltatásainkkal.Érdeklődjön a részletekről!

Kérjen árajánlatot weboldala elkészítésére!