Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Vezetékes telefonszolgáltatás
Vezetékes telefon akár 0 Ft-os havidíjjal, vagy 0Ft-os percdíjjal!
Bérelt vonali internet
5Mbps bérelt vonali internet akár havi 17 500 Ft-tól!
Szélessávú Irodai Internet csomagok
Iroda 50 M csomag akár havi 6 000 Ft-tól!
Profi VPS szolgáltatás
VPS szolgáltatás akár havi 5 000 Ft-tól!
Profi Privát szerver
Privát szerver akár havi 8 000 Ft-tól!
Basic VPS szolgáltatás
Pille VPS havi akár 3 000 Ft-tól!
Számlázó program 19 000 Ft + ÁFÁ-tól!
Könnyen kezelhető, áttekinthető, kibővíthető készletkezeléssel és vonalkód olvasási lehetőséggel
Telefonáljon akár nettó 3 Ft-ért vezetékes irányba!
Call Centerünkben vezetékes irányban akár nettó 3 forintért telefonálhat!
Azon túl, hogy milliók előtt nyitja meg a kaput, hogy Önt díjmentesen fel tudják hívni, akár egy üzenetrögzítőként is működhet. Minden virtuális telefonszámhoz díjmentes hangposta szolgáltatást adunk, így Ön e-mailben kaphatja meg a hangüzeneteit.

 

Mi az a Földrajzi telefonszám?

A földrajzi számok helyhez kötött telefonhálózathoz csatlakozó előfizetők azonosítását és elérését teszik lehetővé. A földrajzi szám körzetszámból és előfizetői számból áll. A földrajzi szám körzetszám része az előfizetői hozzáférési pont helye szerinti földrajzi számozási területet jelöli ki. A földrajzi szám csak a körzetszámhoz tartozó földrajzi számozási területen elhelyezett előfizetői hozzáférési ponthoz rendelhető. A földrajzi számok átvitele más adott helyre komoly büntetést von maga után. Jelen pillanatban csak Budapesten lehetséges földrajzi számot igénybe venni a Weblan rendszerén keresztül. Számhordozásra van lehetőség.

 

Mi az a VoIP telefonszám?

A VoIP telefonszám lényege, hogy az Internet hálózatán belül így azonosítja az Ön készülékét vagy számítógépét a Weblan távközlési rendszere. Hasonlóan az e-mail címekhez, egy virtuális telefonszám az alábbi módon néz ki: telefonszáEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - ahol a telefonszám, az Ön 8-9 számjegyű, regisztráció után igényelhető telefonszáma, míg a domain név, jelen esetben a Weblan kommunikációs szerverének címe: sip.weblan.hu

Ez az azonosítási forma az e-mail címeknél már bevált, és most a VoIP távközlési szolgáltatók is ezt alkalmazzák. Az Ön VoIP telefonszámát bármely VoIP szolgáltató hálózatából díjmentesen el tudják érni, mint ahogy bárki tud írni az Ön e-mail címére levelet. Ezek a hívások ingyenesek, akárcsak egy e-mail elküldése.

A Voip szolgáltatást kétféle számmező igénybevételével lehet használni. Biztosított egy belső számmező, amely csak rendszeren belül hivható vissza, illetve a 06-21-es számmező. A 06-21-es számokat jelenleg nem minden Szolgáltató rendszerén keresztül lehet visszahivni.

 

Mi a különbség a VoIP szám és a Publikus szám közt?

A VoIP szám önmagában még nem teszi lehetővé, hogy azok az ügyfelek, akik nem rendelkeznek VoIP telefonszámmal (e-mail címmel), fel tudják ezen a számon hívni Önt. Jóllehet a VoIP előfizetők száma több millió világszerte, azért akadnak szép számmal azok is, akik épp mozgásban vannak, ezért csak mobil telefonnal rendelkeznek, vagy vezetékes telefonjuk van csak. Ahhoz, hogy ezek a partnerek is elérjenek bennünket, minden VoIP számhoz rendelhető egy valóságos, úgynevezett PSTN (Public Switch Telefon Network) telefonszám. Ez egy bármely vezetékes vagy mobil telefonszámról felhívható szám.

Az ingyenes hívások kezdeményezéséhez tehát nem a publikus 06-21-es számot kell hívnia, hanem a virtuális, 8-9 számjegyű számot! Belépést követően a telefonkönyvben tájékozódhat ügyfeleink virtuális telefonszáma felől.

 

Mi a különbség a 21-es szám és a Földrajzi szám közt?

A földrajzi szám csak a kiosztási terveben szereplő településekre alklamzható! (pl.: 1 -es Budapest, más nem lehet!) A nem földrajzi számmező, mivel Internet techcnológiára lett kitalálva, nem azonosítja, hogy honnan telefonál! Lehet bárhol, ahol az Internet elérhető és a szolgáltató biztosítja!

 

Milyen előnye van egy virtuális telefonszámnak?

Azon túl, hogy milliók előtt nyitja meg a kaput, hogy Önt díjmentesen fel tudják hívni, akár egy üzenetrögzítőként is működhet. Minden virtuális telefonszámhoz díjmentes hangposta szolgáltatást adunk, így Ön e-mailben kaphatja meg a hangüzeneteit. Nem szükséges tehát készüléket vásárolnia, vagy újabb szoftvert telepítenie a számítógépére, ha csak egy üzenetrögzítőt szeretne magának. Maximális diszkréciót tesz lehetővé, hiszen nem kell kiadnia mobilszámát ha unja már, hogy mindíg azon keresik. Ha publikus hívószámot rendel magának a VoIP számához, akkor azonnal egy új "nyereményvonal", "regisztrációsvonal" vagy egyéb marketing célú üzenettároló szolgáltatást vehet igénybe.

 

Hogyan juthatok hozzá egy Ingyenes VoIP illetve Földrajzi hívószámhoz?

Nincs más dolga, mint regisztrálnia magát, majd a belépést követően egy Új VoIP illetve Földrajzi számot igényelnie. Ezek után ezt a VoIP illetve Földrajzi hívószámot használni tudja egy számítógéptől függetlenül működő telefont vagy adaptert, amelybe a kapott hívószámot és jelszót be kell csak írnia, és a Weblan szerver adatait beállítania.
Belépés az adatok megtekintéséhez Ezt követően máris ingyen telefonálhat a VoIP hálózatban!

Fontos: A Földrajzi szám helyhez kötött!

 

 

Érdelődjön a részletekről!

Szolgáltatás díjai