Szolgáltatások

A szolgáltatás lehetőséget teremt telephelyek, LAN hálózatok gyors összekapcsolására, hang- és képátvitelre, távoli munkavégzésre és minden az Internet által nyújtott lehetőségek kihasználására.

A rádiós bérelt vonali Internet szolgáltatást azoknak az ügyfeleknek kínáljuk akik olyan nagy sávszélességet kívánnak igénybe venni, amelyet már a kábeles bérelt vonalak nem tesznek lehetővé.

A szolgáltatást azon ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek akár napi 24 órán keresztül is folyamatos internet-kapcsolatra van szükségük, hogy ügyeiket, munkájukat gyorsan és megbízhatóan intézhessék.

Azon túl, hogy milliók előtt nyitja meg a kaput, hogy Önt díjmentesen fel tudják hívni, akár egy üzenetrögzítőként is működhet. Minden virtuális telefonszámhoz díjmentes hangposta szolgáltatást adunk, így Ön e-mailben kaphatja meg a hangüzeneteit.

  Miért venne központot, ha bérelhetné?
A bérközpont lényege, az hogy Önnek csak Internetre van szüksége is IP telefonokra vagy akár PAP2T eszközökre és mi prezentáljuk is.

 

A szerver hosting szolgáltatás szerverek, adattárolók és hálózati eszközök - a szerver hosting szolgáltató által üzemeltetett - szerverteremben való elhelyezését és azok folyamatos internettel, árammal és megfelelő klimatizálással való ellátását jelenti.

Ha már van saját honlapja, avagy tervezi ennek megvalósítását, figyelmedbe ajánljuk web hosting szolgáltatásunkat.

Lényege, hogy költséghatékonyan magas rendelkezésre állású, gyors internet kapcsolattal rendelkező kiszolgálót bérelhetünk a szolgáltatótól.

A Privát PC egy olyan szolgáltatás, melynek keretén belül nem szerver, hanem PC alapú számítógépet biztosítunk ügyfeleink kérésére.

A VPS szolgáltatás (virtual private server) lényege, hogy a nagy teljesítményű fizikai szervergépeket több kisebb, önálló, elkülönített erőforrásokkal rendelkező virtuális szerverre osztják fel.

A weboldalak Ügyfeleink egyedi igényei alapján készülnek, nem használunk sablon megoldásokat.

Tűéles (akár full hd) képminőség, akár 5.1 hang és olyan extra funkciók tartoznak hozzá mint a gyermekzár funkció, a műsorújság (EPG), a videótár, a megállítható és visszatekerhető élő adás, és a műsorrögzítés.

A legfontosabb ügyviteli szoftverek közvetlenül a fejlesztőtől, tartósan kedvező áron!

Adott egy tízemeletes társasház, amelyben Digi, UPC vagy Telekom szélessávú internet érhető el, és a környezetében lévő épületekben, családi házakban nincs internetezési lehetőség. Ebben az esetben lehetőség van a Digi, illetve UPC szolgáltatókkal szerződni.